Leeuwarden

aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Leeuwarden

Wanneer je op zoek bent naar een woning in of nabij Leeuwarden, of wanneer je begint aan de onderhandelingen over de aankoopprijs van je nieuwe woning, is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar kan ik je niet alleen veel werk uit handen nemen, ik kan er bovendien voor zorgen dat je veel geld op je aankoop bespaart.

Wat kan ik bieden?

Als aankoopmakelaar heb ik jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden. Je mag de volgende vaardigheden en kwaliteiten van mij verwachten:

Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!

 • De juiste kennis hebben over de huidige huizenmarkt en deze kennis zo goed mogelijk toepassen tijdens de onderhandelingen
 • Het nauwkeurig taxeren van een woning
 • Het afhandelen van juridische verplichtingen
 • Het inspecteren van de woning om eventuele schade vroegtijdig op te merken
 • Onpartijdig en integer
 • Kritisch en nauwkeurig
 • Eerlijke tarieven

Hoewel niet iedereen een aankoopmakelaar in de arm neemt, kan het erg verstandig zijn om iemand in te schakelen die ervaring heeft met het aanschaffen van goede woningen voor scherpe prijzen. Bovendien vereist de juridische kant van de aankoop van een huis zeer specialistische kennis, die ik door mijn jarenlange ervaring bezit. Laat je daarom niet verrassen en schakel bij de aankoop van een woning in Leeuwarden een aankoopmakelaar in.

Cultuurhoofdstad van 2018

Dat Leeuwarden is verkozen tot de Europese Cultuurhoofdstad van 2018 is niet verwonderlijk: de Friese stad beschikt over prachtige architectuur en musea. Bovendien biedt het vaak plek aan theater, muziek, dans en de meest uiteenlopende overige vormen van cultuur.

De oude binnenstad van Leeuwarden staat bekend om prachtige gebouwen als de Waag en de Oldehove. In de buurt van deze oude gebouwen staat ook de moderne Achmea-toren, de hoogste toren van Noord-Nederland. Dit geeft het centrum van Leeuwarden een zeer bijzonder karakter.

Wonen, werken en winkelen in Leeuwarden

Leeuwarden is een diverse stad, met verschillende karakteristieke wijken. De keuze bestaat niet alleen uit oude huizen in het stadscentrum, maar ook uit goed-betaalbare woningen, appartementen of moderne nieuwbouwwoningen. Een aankoopmakelaar helpt je niet alleen met het onderhandelen van de prijs, maar ook met het uitzoeken van de juiste woning. Hier kun je een aankoopmakelaar altijd een zoekopdracht voor geven: de aankoopmakelaar gaat dan voor jou op verkenning om vervolgens een selectie van een aantal woningen te maken. Dit bespaart je veel tijd en vergroot de kans op succes.Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop

Leeuwarden is het economische zwaartepunt van Friesland en de stad blijft maar groeien. De Nieuwestad van Leeuwarden staat bekend om haar vele winkels, maar ook aan de rand van de stad is er ruimte voor een omvangrijk bedrijventerrein. Dit maakt Leeuwarden een bedrijvige stad waar altijd wel wat te doen is.

Als aankoopmakelaar help ik je graag met het kiezen, en vervolgens succesvol aankopen, van een woning. Als je een aankoopmakelaar het werk laat doen, hoef jij alleen maar te genieten van je nieuwe aanwinst in Leeuwarden!

Wil je je alvast eens oriƫnteren op de huizenmarkt? Kijk eens op een site als Funda naar het aanbod koopwoningen in Leeuwarden. Vind je wat je zoekt of juist helemaal niet? Neem contact met me op, want dan help ik je gericht verder in jouw zoektocht naar je droomhuis.

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

 • Beste aankoopprijs
 • Grote besparing
 • Geen zorgen over onderhandeling
 • Onafhankelijk advies
 • Kennis van lokale woningmarkt

starterspakket

divider