Over ons

Wie is Martijn Luring?

Voordelen van een aankoopmakelaar

Je kunt prima een woning kopen zonder de professionele hulp van een aankoopmakelaar. Maar zonder ervaring kan dat nog best lastig zijn. Als geroutineerd aankoopmakelaar met jarenlange ervaring in aankoopbegeleiding loods ik je langs alle valkuilen linea recta naar jouw droomhuis.

Wie ik ben? Mijn naam is Martijn Luring, al ruim twaalf jaar werkzaam als gecertificeerd makelaar-taxateur in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Ik ben geboren en getogen noorderling en ik ken de huizenmarkt in deze regio als geen ander.

Na jarenlang als makelaar en vastgoedacquisiteur te hebben gewerkt voor verschillende werkgevers in het noorden ben ik sinds 2012 zelfstandig onder de naam Noorderland Taxaties. Mijn specialisaties zijn aankoopbegeleiding, taxaties en het geven van onafhankelijk advies.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Als je een aankoopmakelaar inschakelt wil je een woning kopen voor de best mogelijke prijs. Het is heel verstandig om niet zelf de onderhandelingen te doen, omdat er dan sprake is van een ongelijke positie. De verkopende makelaar wil namelijk een zo hoog mogelijke prijs voor de verkoper verkrijgen, terwijl jij juist een zo laag mogelijk bedrag wilt betalen. Als aankoopmakelaar realiseer ik dit voor je. De kosten verdien je daarom altijd terug.

De voordelen van Martijn als aankoopmakelaar

• Scherp onderhandelen voor de beste aankoopprijs
• Ruime ervaring in het aankopen en taxeren van woningen
• Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in het noorden
• Problemen en gebreken worden niet over het hoofd gezien
• Objectieve en onafhankelijke schakel tussen koper en verkoper
• Advies en begeleiding van A tot Z

Zoals je ziet zijn er eigenlijk alleen maar voordelen als je besluit een beroep te doen op mijn kennis en makelaarservaring. Ik ben jouw integere en betrouwbare partner als het aankomt op het kopen van een woning. Omdat ik geen hypotheken of verzekeringen verstrek ben ik objectief en kan ik jou van het beste passende advies voorzien, ook als het gaat om de financiering.

Profiteer van de voordelen: bel gerust eens

Als je van plan bent om binnenkort een huis te kopen doe je er verstandig aan om eens contact met me op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend. Ik vertel je over de voordelen en over mijn werkwijze, en naar aanleiding van jouw wensen geef ik aan wat ik voor je kan betekenen. Vul het formulier hiernaast in of bel 06 – 1049 4360. Ik help je graag bij de zoektocht naar jouw droomhuis.