aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Zuidhorn

Op zoek naar de perfecte woning in Zuidhorn of in de omgeving van Zuidhorn? Aankoopmakelaar Noorderland helpt je hierbij. Een woning kopen zonder zorgen, zonder tijdverspilling en zonder teveel geld uit te geven doe je met een aankoopmakelaar. Een onafhankelijke en objectieve adviseur die je bijstaat tijdens het aankooptraject levert alleen maar voordelen op.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!Vaak is men huiverig om een aankoopmakelaar in te schakelen vanwege de kosten die erbij komen kijken. Maar vergeten wordt dat zo’n makelaar enorm veel kennis en ervaring heeft van onder andere de lokale huizenmarkt en marktconforme huizenprijzen. Bovendien kan een aankoopmakelaar scherp onderhandelen, waardoor je uiteindelijk een huis koopt voor een prijs die je zelf nooit had kunnen realiseren. De kosten van een aankoopmakelaar verdien je daarom altijd terug.

Daarnaast zijn er vele andere voordelen te noemen:

 • Ruime kennis van de lokale huizenmarkt in Zuidhorn en de lokale regelgeving
 • De aankoopmakelaar zoekt woningen in Zuidhorn die aan jouw eisen voldoen
 • Samen de huizen bezichtigen, waarbij de makelaar objectief naar de woning kijkt
 • Beschikking over een ruim netwerk van experts voor eventuele ondersteuning (notarissen, bouwkundige specialisten en hypotheekadviseurs)
 • Strak onderhandelen volgens een uitgedachte onderhandelingsstrategie
 • Je wint tijd doordat de aankoopmakelaar alle mogelijke zaken deskundig afwikkelt
 • Begeleiding bij het financiële en zakelijke gedeelte: het voorlopige koopcontract, ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen
 • Ondersteuning in de eindfase, de gang naar de notaris en oplevering van de woning
 • De aankoopmakelaar kent bovendien alle trucjes van de verkopende makelaar

Wie is Aankoopmakelaar Noorderland?

Mijn naam is Martijn Luring, makelaar en taxateur in het noorden. Al jaren ben ik werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Ik ken de huizenmarkt in de regio Zuidhorn dan ook door en door, en daar kun jij je voordeel mee doen. Ik weet precies wat de marktconforme huizenprijzen zijn, zodat jij nooit teveel betaalt voor je eigen huis.

Onafhankelijk advies in Zuidhorn

Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop
Als je mij inschakelt voor begeleiding bij het kopen van een woning in Zuidhorn ben je verzekerd van onafhankelijk en objectief advies. Ten eerste verstek ik geen hypotheken of verzekeringen, dus ik behartig puur en alleen jouw belangen. En ten tweede ben ik VastgoedCert gecertificeerd makelaar en ben ik aangesloten bij Vastgoed Pro. Je bent dus gegarandeerd van kwaliteit en deskundigheid van een onafhankelijk adviseur. Kortom, als jij aankoopbegeleiding wilt van een ervaren en doorgewinterde aankoopmakelaar in Zuidhorn moet je bij mij zijn.

Vrijblijvend contact opnemen

Wil jij enkel de goede beslissingen nemen, onderhandelen volgens een doordachte strategie en precies weten wat de kleine lettertjes betekenen in een koopcontract? Laat je dan bijstaan door een aankoopmakelaar. Met mijn hulp weet je precies waar je op moet letten tijdens een bezichtiging. Ik zorg er overigens ook voor dat geen enkel gebrek over het hoofd wordt gezien.

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je contact op. Dit kan door te bellen naar 06 – 1049 4360 of door het contactformulier in te vullen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden met mij als jouw aankoopmakelaar. Besluit je om een beroep te doen op mijn expertise? Dan vinden en kopen we samen jouw droomhuis in Zuidhorn. Vraag me dus gerust eens naar mijn werkwijze!

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

 • Beste aankoopprijs
 • Grote besparing
 • Geen zorgen over onderhandeling
 • Onafhankelijk advies
 • Kennis van lokale woningmarkt

Als aankoopmakelaar ben ik ook actief in Zwolle, Assen, Leeuwarden en Groningen.

starterspakket

divider