Assen

aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Assen

Ben je op zoek naar een mooie woning in of nabij Assen? Of heb je al een geschikte woning op het oog, maar moet je nog beginnen met de onderhandelingen? Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar heb ik niet alleen zicht op de huizenmarkt in Assen, ik kan bovendien de beoogde woning inspecteren op schade of gebreken. Zo hoef je na de aankoop geen hoge kosten te betalen om schades te repareren die je tijdens bezichtigingen over het hoofd hebt gezien. Als aankoopmakelaar kan ik je dus grote ongemakken en hoge kosten besparen.

Wonen in Assen

Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!Assen is een kleine, gezellige stad die veel te bieden heeft op het gebied van wonen, werken, cultuur en sport. Het centrum van Assen heeft niet alleen prachtige, oude herenhuizen uit de 19e en vroege 20ste eeuw, maar ook scherp geprijsde bovenwoningen die direct aan de levendige winkelstraten liggen. Ook buiten het centrum van Assen is het mooi wonen. In de wijken Peelo en Pittelo vind je scherp geprijsde woningen in gezellige buurten, en de wijken Kloosterveen en Marsdijk staan bekend om hun stijlvol vormgegeven nieuwbouwwoningen. Assen is erg veelzijdig, waardoor je gemakkelijk een huis vindt die bij je wensen past. Als aankoopmakelaar help ik je hier graag bij!

Van sport tot cultuur en ontspanning

Assen heeft een compact, maar levendig winkelcentrum. Het is één van de snelst groeiende gemeentes van Nederland en dit is goed zichtbaar: niet alleen in het centrum, maar ook in de wijken zijn moderne winkelcentra gebouwd die ruimte bieden aan vele verschillende winkels. Buiten het centrum van Assen staan onder andere het Wilhelmina Ziekenhuis en het hoofdkantoor van de NAM. Bovendien beschikt Assen over een omvangrijk bedrijventerrein met bouwmarkten, autohandelaren en tuincentra.

De Drentse hoofdstad heeft een rijke historie die nog altijd zichtbaar is in het straatbeeld: het middeleeuwse Maria in Campisklooster is toonaangevend voor de Assense Brink en de gouverneurstuin, aangelegd tijdens de regering van Lodewijk Napoleon, wordt vaak gebruikt voor exposities en theater. De Nieuwe Kolk is één van de grootste cultuurcentra van Noord-Nederland, en biedt het podium aan grote Nederlandse artiesten als Acda en de Munnik, Hans Klok en Najib Amhali.

Het sportcentrum de Bonte Wever bestaat uit een Oosters zwembad, een schaatsbaan, een atletiekbaan en meerdere fitnessruimtes. Bovendien zijn er in Assen meerdere voetbal-, volleybal-, hockey-, en zwemverenigingen. De beroemde TT-races worden elk jaar in de maand juni gehouden op het circuit van Assen, wat altijd een groot festival met veel spektakel oplevert.

Meer over mijn tarieven en kosten »

Werkzaamheden van een aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar help ik je met allerlei belangrijke aspecten van de aankoop. Zo kun je denken aan:

  • Taxeren van de woning
  • Onderhandelen over een zo laag mogelijke aankoopprijs
  • Inspecteren van eventuele schade of gebreken aan de woning
  • Afhandelen van de juridische verplichtingen

In tegenstelling tot een verkoopmakelaar ben ik als aankoopmakelaar uitermate geschikt voor dit soort werkzaamheden: ik heb als aankoopmakelaar geen belangen bij de verkopende partij. Zo blijf ik onafhankelijk bij de aankoop van een woning.

Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop
Omdat ik als aankoopmakelaar zeer kritisch naar de staat van de woning kijk, krijg je achteraf geen nare verrassingen door eventuele constructiefouten of achterstallig onderhoud. Het inzetten van een aankoopmakelaar bespaart je mogelijk dus hoge reparatiekosten.

Daarnaast weet een aankoopmakelaar goed hoe andere huizen het in de markt doen. Hierdoor kan ik een nauwkeurige taxatie maken, zodat je nooit meer betaalt dan dat het huis waard is. Met behulp van een aankoopmakelaar bespaar je zelfs zoveel geld dat mijn kosten zichzelf uitbetalen. Klik hier voor een kostenoverzicht en ontdek hoeveel je met een aankoopmakelaar kunt besparen.

Zoekopdracht laten uitvoeren

Als je al wel hebt bepaald dat je in of nabij Assen wilt wonen, maar nog niet precies weet welke huizen er beschikbaar zijn, kun je altijd een zoekopdracht laten uitvoeren. Ik bezoek meerdere woningen om vervolgens een selectie van geschikte huizen te maken. Het kiezen van een juiste woning kan lastig zijn voor iemand die hier weinig ervaring mee heeft, dus je bespaart veel tijd als je dit laat uitvoeren door een aankoopmakelaar.

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

  • Beste aankoopprijs
  • Grote besparing
  • Geen zorgen over onderhandeling
  • Onafhankelijk advies
  • Kennis van lokale woningmarkt

starterspakket

divider