Groningen

aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Groningen

Wil jij een huis kopen in Groningen? Aankoopmakelaar Noorderland helpt je hierbij. Met goede aankoopbegeleiding weet je zeker dat je een huis koopt voor de meest voordelige aankoopprijs. Bovendien zie ik, jouw aankoopmakelaar uit Groningen, geen enkele gebreken over het hoofd. Met mijn hulp koop je dus nooit een kat in de zak. Ben je bang om scherp te onderhandelen? Ook dat doe ik voor je.

Het inschakelen van een goede aankoopmakelaar kan je veel besparen. Het is een investering die zich terugverdiend, want ik realiseer de laagste aankoopprijs mogelijk als je mij als aankoopmakelaar inschakelt.

Wonen in het noorden

Wonen in Groningen kan op vele manieren. De stad kent schitterende grachtenpanden en pakhuizen aan de Hoge en Lage der A, royale herenhuizen aan singels zoals de Ubbo Emmiussingel en ruime gezinswoningen in wijken als Beijum en Lewenborg. Van modern tot klassiek en van grote appartementen tot studentenkamers: Groningen heeft het allemaal.
Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!
Ook als je liever een nieuwbouw woning koopt stelt Groningen niet teleur. Denk eens aan project Meerstad, waar onder de rook van de stad een fraaie woonwijk met veel water en natuur wordt gerealiseerd. Aan de andere zijde van Groningen, in de wijk Ter Borch, kun je wonen op niveau. Fraaie rietgedekte woonhuizen worden afgewisseld met strakke moderne villa’s.

Heb je al een huis op het oog of wil je graag eens kijken wat er allemaal te koop staat? Via sites als Funda kun je eenvoudig het aanbod koophuizen in de provincie Groningen bekijken.

Meer over mijn tarieven en kosten »

Jouw aankoopmakelaar helpt!

Zoek je een huis in Groningen, maar ben je niet bekend in de stad? Schakel mij dan in als jouw aankoopmakelaar en geef me een zoekopdracht. Naar aanleiding daarvan stel ik een uitgebreid zoekprofiel samen. Hiermee gaan we gericht op zoek naar het huis van jouw dromen. Als ik vervolgens drie of vier objecten gevonden heb die aan jouw eisen voldoen is het tijd voor bezichtigingen. Het grote voordeel van mij als jouw aankoopmakelaar is dat je weinig tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een perfecte woning. Zo wordt de kans op een succesvolle aankoop steeds groter.

Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop
Als je wel bekend bent in de stad Groningen kun je natuurlijk zelf het huis zoeken dat bij je past. Maar vlak het belang van een goede aankoopmakelaar niet uit. Als expert op het gebied van het aankopen van huizen kan ik je precies vertellen waar je op moet letten. En als je vervolgens besluit om een bod uit te brengen, doe ik de onderhandelingen voor je. Met een ervaren aankoopmakelaar kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en betaal je nooit teveel voor jouw droomhuis.

Bruisend Groningen

Groningen is als hoofdstad van de provincie een echt boegbeeld. Naast vele woonmogelijkheden heeft Groningen op het gebied van cultuur en werkgelegenheid ook een enorm aanbod. Er zijn bijvoorbeeld een aantal grote werkgevers te vinden zoals het UMCG, de Rijksuniversiteit en de Hanze Hogeschool. Deze laatste twee zorgen er bovendien voor dat Groningen een echte studentenstad is: levendig, bruisend en gezellig.

Op het gebied van cultuur is er eveneens veel te zien en te bewonderen. Het Groninger Museum heeft doorlopend fantastische exposities, in de Stadsschouwburg kun je avond aan avond genieten van hoogstaande voorstellingen en in muziekcentrum De Oosterpoort staan regelmatig grote artiesten op te treden.

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

  • Beste aankoopprijs
  • Grote besparing
  • Geen zorgen over onderhandeling
  • Onafhankelijk advies
  • Kennis van lokale woningmarkt

starterspakket

divider