Nieuwbouw

aankoopmakelaar-klein

Nieuwbouw woning kopen?

Er zijn over het algemeen twee groepen kopers: mensen die kiezen voor de sfeer van bestaande woningen en mensen die liever een nieuwbouw huis aanschaffen. Deze laatste groep gaat voor gemak in combinatie met comfort. Er hoeft meestal niet meer geklust te worden in een nieuwbouw woning en vaak zijn ze enorm energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en voldoen ze aan de hoogste bouw- en veiligheidseisen.

Bij de aanschaf van zo’n nieuwbouw woning is de hulp van een aankoopmakelaar zeer voordelig, want de prijzen van nieuwbouw panden staan niet vast. Als jouw aankoopmakelaar ga ik in onderhandeling over de vraagprijs met de verkopende makelaar of projectontwikkelaar. En dat niet alleen, ik ga ook in gesprek over de voorwaarden, zodat ik bijvoorbeeld voor je kan regelen dat er geen bouwrente betaald hoeft te worden of dat er kosteloos een keuken, badkamer of vloerafwerking geplaatst wordt. Kortom, mijn hulp scheelt je al snel duizenden euro’s. Oók bij de aanschaf van een nieuwbouw woning!

Een aankoopmakelaar behartigt jouw belangen

Er is dus eigenlijk veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Realiseer je altijd dat de verkopende makelaar in dienst is van de projectontwikkelaar en dus niet jouw belangen behartigt. Zijn opdracht is simpelweg om zoveel mogelijk geld te verdienen. Naast de aankoop proberen ze ook vaak aanvullende zaken te verkopen, zoals extra stopcontacten, afgewerkte plafonds op alle verdiepingen of een dakkapel. Als aankoopmakelaar hou ik dit voor je in de gaten.

Bespaar bij de aankoop van een nieuwbouw woning

Neem mij in de arm als jouw aankoopmakelaar en word meteen serieus genomen. Je zult zien dat je ook bij het kopen van een nieuwbouw huis veel geld kunt besparen. En dat is juist in deze tijd erg belangrijk, want hoe lager je hypotheek, des te meer bestedingsruimte je hebt voor leuke dingen.

Wil je eens kennismaken en horen wat ik je voor je kan betekenen? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 – 1049 4360 of door het contactformulier in te vullen.

divider