aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Vriezenveen

Heb je een aankoopmakelaar nodig in Vriezenveen? Geen enkel probleem, bij Aankoopmakelaar Noorderland zit je goed. Zonder zorgen een huis aankopen doe je met een deskundige en onafhankelijke adviseur, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak bij jou in Vriezenveen.

Wie is jouw aankoopmakelaar?

Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!Met de juiste aankoopbegeleiding bespaar je geld, tijd en stress. Doe daarom een beroep op mijn expertise: ik ben Martijn Luring, aankoopmakelaar in de noordelijke provincies. Ik werk al jarenlang als makelaar en taxateur in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Als geboren en getogen noorderling ken ik de regio als geen ander. De huizenmarkt heeft voor mij geen geheimen en ik weet alles van de marktconforme huizenprijzen. Met mijn hulp betaal je nooit teveel voor een huis in Vriezenveen.

Gecertificeerd en onafhankelijk

Om jou de garantie te geven dat ik objectief en onafhankelijk opereer ben ik aangesloten bij Vastgoed Pro, beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals. Vastgoed Pro focust zich onder andere op kwaliteitsbewaking en belangenbehartiging. Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd als je met mij in zee gaat. Ik ben bovendien in het bezit van het VastgoedCert-keurmerk en dat betekent dat je kunt rekenen op mijn deskundigheid en vakbekwaamheid.

Meer voordelen van een aankoopmakelaar:

 • Kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving omtrent het aankopen van een woning
 • Samen woningen bezichtigen die aan al je wooneisen voldoen
 • Ruim netwerk van deskundigen die eventueel ingeschakeld kunnen worden, zoals hypotheekadviseurs, bouwkundige specialisten en notarissen
 • Strakke onderhandelingen, doordachte onderhandelingsstrategie
 • Alle trucjes van de verkopende makelaar worden doorzien
 • Ondersteuning bij het zakelijke gedeelte (voorlopig koopcontract, gang naar de notaris, ontbindende voorwaarden, speciale clausules, enzovoort)
 • Tijdwinst door de deskundige afwikkeling van alle mogelijke zaken
 • De aankoopmakelaar is een gesprekspartner die alleen jouw belang vertegenwoordigt

Objectieve hulp in Vriezenveen

De afgelopen jaren ben ik als makelaar en taxateur werkzaam in de noordelijke provincies. Ook heb ik mij in deze regio als vastgoedacquisiteur beziggehouden met het zoeken en aankopen van winkellocaties voor een grote supermarktketen.Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop
Sinds 2012 heb ik mij als zelfstandige gevestigd onder de naam Noorderland. Ik heb mij gespecialiseerd in aankoopbegeleiding, taxaties en het geven van deskundig advies omtrent het aan- en verkopen van panden. Voor competente hulp ben je mij dus aan het juiste adres. Bovendien ben ik ben volledig onafhankelijk, want ik verstrek geen hypotheken of verzekeringen. Het gaat mij puur om jouw belang.

Vrijblijvend kennismaken

Heb je geen idee wat je moet doen als de tegenpartij een bod accepteert? Weet je wat je juridische verplichtingen zijn? Wanneer is de koop definitief? En mag de verkoper ook nog met andere partijen onderhandelen na acceptatie van jouw bod? Kun je eigenlijk ook nog van de koop afzien? Als je struikelt over deze vragen laat mij je dan helpen. Schakel mij in voor aankoopbegeleiding in Vriezenveen.

Profiteer vandaag nog van mijn kennis en ervaring. Heb je een huis gevonden in Vriezenveen of wil je juist dat ik de perfecte woning voor je zoek in of rondom Vriezenveen? Neem te allen tijde vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Doe dit door te bellen naar 06 – 1049 4360 of door het contactformulier in te vullen. Als aankoopmakelaar in Vriezenveen help ik je graag met het vinden van jouw droomhuis.

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

 • Beste aankoopprijs
 • Grote besparing
 • Geen zorgen over onderhandeling
 • Onafhankelijk advies
 • Kennis van lokale woningmarkt

Als aankoopmakelaar ben ik ook actief in Zwolle, Assen, Leeuwarden en Groningen.

starterspakket

divider