Aankoopbegeleiding

aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven en is van grote invloed op je dagelijkse bestedingspatroon. Daarom is het belangrijk dat er niets mis gaat en dat je zeker bent over je woningaankoop. Bespaar geld, tijd en zorgen door Aankoopmakelaar Noorderland in te schakelen voor aankoopbegeleiding.

Als aankoopspecialist in Noord Nederland hou ik mij uitsluitend bezig met het aankopen van woningen. Heb jij een huis te koop zien staan dat je erg aanspreekt in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? Voldoet het aan al je eisen en wil je serieus verder met het aankopen van de woning? Laat mij dan voor je in actie komen. Ik hou mij uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met het verstrekken van hypotheken of verzekeringen. Daardoor kan ik je oprecht objectief adviseren.

Wat houdt aankoopbegeleiding in?

Met professionele aankoopbegeleiding voorkom je dat jouw droomhuis verandert in een nachtmerrie. Ik ben jouw onafhankelijke schakel en controleer tal van zaken voor je, zoals juridische details uit de leveringsakte, erfdienstbaarheden en bodemonderzoek. Daarnaast beoordeel ik de bouwtechnische staat van de woning. Als alles klopt kunnen de onderhandelingen beginnen en dat is mijn specialisme. Ik heb veel ervaring met het onderhandelen over de aankoop voorwaarden en de prijs. Bovendien ben ik bekend met de lokale huizenmarkt en de daarbij behorende marktconforme huizenprijzen.

Begeleiding van A tot Z

Na de onderhandeling is de aankoopbegeleiding echter nog niet klaar. Ik beoordeel de koopovereenkomst voordat je deze tekent. Daarna verzorg ik de eindinspectie om te zien of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken. Tot slot ga ik met je mee naar de notaris voor de laatste afwikkelingen.

Wil je profiteren van mijn kennis en ervaring? Neem gerust vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 06 – 1049 4360 of vul het contactformulier in. Met professionele aankoopbegeleiding koop jij binnenkort met een gerust hart jouw droomhuis!

divider