Zwolle

aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Zwolle

Als je van plan bent om een huis te kopen in Zwolle doe je er goed aan een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen. Aankoopmakelaar Noorderland bijvoorbeeld. Mijn naam is Martijn Luring en ik heb jarenlange ervaring met het aan- en verkopen van woningen in de omgeving van Zwolle. Jij wilt toch ook zeker zijn van een goede aankoop zonder dat je achteraf op verborgen gebreken stuit? Ik help je graag.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Noorderland haalt gemiddeld 14,7% van de vraagprijs af!Het belang van een aankoopmakelaar wordt niet altijd meteen ingezien. Toch is het in veel gevallen handig om je te laten begeleiden door iemand met verstand van zaken. Ik ben bijvoorbeeld precies op de hoogte van de lokale huizenmarkt en de lokale regelgeving in Zwolle. De begeleiding van een goede aankoopmakelaar heeft daarnaast nog meer voordelen.

  • Het is een investering die zichzelf terugverdiend, kijk daarvoor ook bij mijn tarieven. Een aankoopmakelaar Zwolle hoeft niet duur te zijn zult u ontdekken
  • Inspectie van de bouwkundige staat van een huis en advies of een bouwkundige keuring überhaupt nodig is.
  • Het bepalen van de juiste aankoopstrategie en daarna deskundig en strak onderhandelen, zodat jij een woning in Zwolle koopt voor de laagst mogelijke prijs.
  • De beschikking over een uitgebreid netwerk van aankoopmakelaars, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs.

Een aankoopmakelaar is er voor jou. Ik vertegenwoordig jouw belang en zorg ervoor dat het gehele aankooptraject zonder problemen verloopt. Een huis kopen is tenslotte een belangrijke en vooral leuke gebeurtenis!

Zwolle ademt cultuur

Hou je van cultuur, dan hou je van wonen in Zwolle. Deze cultuurhistorische Hanzestad ademt één en al cultuur. Van de verdedigingsmuur tot de Peperbus en de Sassenpoort: het stikt van de kenmerken van de historie van Zwolle. Maar ook als je niet zoveel op hebt met het historische verleden heeft de hoofdstad van de provincie Overijssel veel te bieden.

Het eigentijdse Zwolle is de grootste winkelstad van Overijssel met honderden winkels in allerlei soorten en maten. Tussen het winkelen door kun je genieten van gezellige terrassen en fantastische restaurantjes. En heb je zin om naar een concert of het theater te gaan? Ook daarvoor zit je goed in Zwolle, van kleinschalige voorstellingen tot bruisende evenementen: er is voor ieder wat wils.

Vrijstaand tot appartement

Als je droomt van pittoresk wonen in een gezellige stad is Zwolle echt iets voor jou. Het centrum barst van de bedrijvigheid en mooie stadse woningen, maar als je liever iets rustiger woont zijn er genoeg wijken rondom Zwolle om voor te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwbouw huis in de jonge en moderne wijk Stadshagen of Assendorp, ook wel ‘De Zwolse Jordaan’ genoemd, een gevarieerde wijk iets dichter bij het centrum.

Ik ben blij dat Martijn ons geholpen heeft, anders hadden we het verkeerde huis in de verkeerde wijk gekocht!
– Mevr. Heerschop
Woon je het liefst in een monumentaal pand, dan is wonen in Veerallee misschien iets voor jou. Deze wijk is ontstaan in de vorige eeuw en dat is duidelijk te zien aan de monumentale woningen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over wijken als Wipstrik, Holtenbroek en bijvoorbeeld Diezerpoort. Kom daarom gewoon eens langs of bel voor meer informatie. Als aankoopmakelaar in Zwolle kan ik je uitstekend helpen bij je zoektocht naar jouw droomhuis.

Wil je alvast kijken wat er allemaal te koop staat in Zwolle? Via een site als Funda.nl kun je je eenvoudig oriënteren op de woningmarkt: koophuizen in de regio Zwolle. Vervolgens kun je Aankoopmakelaar Noorderland inschakelen voor de taxatie en begeleiding!

Contact

Uw bericht

Please leave this field empty.

Waarom Noorderland?

  • Beste aankoopprijs
  • Grote besparing
  • Geen zorgen over onderhandeling
  • Onafhankelijk advies
  • Kennis van lokale woningmarkt

starterspakket

divider