Martijn-luring1

Geen ster in onderhandelen? Laat het over aan Noorderland!

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om zelf hun huis te verkopen. Hoewel je dan uiteraard kunt besparen doordat je geen makelaar kosten hebt, is het toch verstandig om eens uit te rekenen of je niet juist voordeliger uit bent door wel een aankoopmakelaar in te schakelen. Het voornaamste voordeel van een aankoopmakelaar is dat hij of zij zichzelf kan terugverdienen door een betere prijs voor de woning te bedingen. Dit komt voornamelijk van pas bij het kopen van een woning, zo kan de aankoopmakelaar vaak ook de taxatie verzorgen om te voorkomen dat u te veel betaald. De meeste aankoopmakelaars kunnen u ook gewoon helpen om de beste prijs voor uw oude woning te krijgen zodat u weer meer budget heeft, door de besparingen bij het onderhandelen verdient een aankoopmakelaar zich dan ook snel terug in de meeste gevallen.

Noorderland, specialist in onderhandelen

Omdat het onderhandelen een groot deel van het vak van aankoopmakelaar beslaat heeft Martijn van Noorderland zich gespecialiseerd in de verschillende onderhandelingstechnieken. U zult ervaren dat het kopen van een woning niet over één nacht ijs gaat. Een ervaren makelaar heeft echter het geduld om te wachten en op het juiste moment een bod uit te brengen. Daarnaast verricht aankoopmakelaar Noorderland zelf de taxatie van de woning waardoor er nooit meer dan de waarde van de woning betaald wordt.

Een aankoopmakelaar biedt nog meer voordelen

Naast een financieel voordeel bespaar je nog veel meer als je besluit om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo neemt de makelaar ook al het papierwerk uit handen wat een hoop tijd en zorgen bespaart. U hoeft er niet meer naar om te kijken en u kunt er op vertrouwen dat de aankoopmakelaar de beste prijs voor de woning onderhandelt!

Schakel uw aankoopmakelaar in voor advies!

In de meest gevallen kunt u voorafgaand aan een traject bij een aankoopmakelaar vrijblijvend advies aanvragen. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van en vraag uw makelaar wat de mogelijke extra kosten en opbrengsten zouden zijn bij het inschakelen van een makelaar. Net als Noorderland zullen de meeste makelaars hier transparant over zijn en ze kunnen ook aardig nauwkeurig aangeven hoe rendabel het is om een makelaar in te schakelen. Wacht niet langer en neem contact op met Martijn van Aankopmakelaar Aoorderland!

Leave a Reply